четвер, 15 березня 2018 р.

«Теплий вечір. Флейта. Слово і Любов»
      Під такою назвою  для користувачів  відбулася  літературно-музична тусовка в бібліотеці-філії №5 КЗ « Луцька міська ЦБС».
  Гість заходу Валентин Іонов ( з м. Києва) зачарував присутніх своєю грою на флейтах різних народів. Медитативна  музика лилась, як весняний струмочок і перепліталася з віршами            « Нарешті знаю я…» , « О, серце, серце знаєш…», « Я лише існую», « Мене кличе небо» у виконанні Валентина. Музичний віртуоз одну мелодію продовжував іншою і уже на іншому музичному інструменті.  До уваги  слухачів були виконані музичні твори на непальській флейті, індійській бансурі, бенгальській  банші, білоруській окарині, гуцульській дводенцівці, українській сопілці, ірландській віслі,блок-флейті( сопраніно, сопрано, альт, тенор), губній гармошці.
   Тиху, споглядальну музику продовжила читанням своїх віршів  відома волинська поетеса, композитор, співачка, Лауреат багатьох Всеукраїнських фестивалів та авторських конкурсів Любов Мілевич.
    Про любов ніжну, взаємну і вселенську ,  порадували піснями та грою на гітарі сімейний  дует  Світлани та Миколи Іщуків.
 
 
















Немає коментарів:

Дописати коментар