вівторок, 27 березня 2018 р.


Книжкове знайомство

       під назвою « Луцьк у книгах Ольги Герасимюк»  відбулося в бібліотеці-філії№5  для юних читачів, учнів  3 –А класу ЛНВК ЗОШ I-IIIступенів №22-ліцей ( класний керівник Валентина  Миколаївна Мартинюк).
      Школярики дуже хвилювалися перед зустріччю, тому що вони ще не зустрічалися з письменницею, яка написала дитячу книгу про  наше місто, де ми проживаємо, про Луцьк.
     Ольга Герасимюк – авторка книги « Шляхами рідного міста», - це краєзнавчо-пізнавальне видання побачило світ в 2007 році у видавництві « Волинська книга».
     А сьогодні , Ольга Василівна презентувала книгу для дітей
« Побачення з давнім Луцьком», де змальовані події з давнини до наших днів. Гарно був представлений розділ книги « Перше бачення – Історичне», а легенду « Луцько»  дітвора мала можливість переглянути відео.
         Дітей заворожила  розповідь  авторки про події ,  які  відбувалися в ті далекі часи, коли в Луцьку ще князювали, про з`їзд монархів, замок Любарта.
   Гарним доповненням до книжкового знайомства була поставлена міні-вистава за казкою Лесі Українки « Три метелика».Чудовими  акторами  вистави були учні2-В класу ЛНВК №15, в якому Ольга Герасимюк є класоводом.






 














Немає коментарів:

Дописати коментар