четвер, 29 березня 2018 р.


День книжкових сюрпризів

     Відбувся в бібліотеці-філії №5 для юних читачів, учнів 3-Д класу    ЛНВК ЗОШ I-IIIступенів №22-ліцей (Класовод Яремчук Тетяна Петрівна).
      Хто з дітей не любить сюрпризи? Мабуть таких не має. А в нас сьогодні  День книжкових сюрпризів, який має назву « Дайте в руки нову книгу».
       На зустріч  з всезнайками до бібліотеки завітала  волинська дитяча поетеса, пісне карка, майстриня  ляльок- мотанок, член літературно-мистецької студії « Зорі над Стиром» Наталією Бугай.
     Автор розповіла , що в неї  уже видана для дітей книга « Сім веселих кольорів», вона є співавтором багатьох  збірників з поезією, піснями, а сьогодні прийшла до дітвори з сюрпризом, з новою дитячою книгою        « Сонячні історії».  Вірші другої  збірочки легкі для читання та сприйняття на слух, багаті поетичними образами. Дітям цікаво буде зустрітися з багатьма улюбленими героями, з якими вони знайомі з казок. Книга призначена для дітей дошкільного та молодшого шкільного віку.
    Сюрпризом для дітвори стало прослуховування  пісень, написаних на слова Наталі Володимирівни. Під мелодію пісні    « Чапленята»  поетеса запропонувала дітлахам потанцювати.
   Сюрпризом для гості були її вірші, прочитані дітьми, а сюрпризом для дітей було те, що вони за ті вірші від працівників бібліотеки одержали в подарунок книги.
  На закінчення заходу  читай лики переглянули книжкову виставку « Це знають всі: дорослі і діти – книжкова країна  - найкраща на світі» і сфотографувалися на пам`ять з дитячою поетесою.














Немає коментарів:

Дописати коментар