вівторок, 20 березня 2018 р.


«Сміхограй» іде в люди.

    Аматори драматичного гуртка « Сміхограй», який уже 20 років діє  при бібліотеці-філії №5 Комунального закладу «Луцька міська централізована бібліотечна система», вирішили в Міжнародний день щастя  внести свій невеличкий внесок для мешканців Луцького геріатричного пансіонату, виступити перед ними.
   Віршами, овіяними  весняним теплом ,  відкрила концертну програму  член літературно-мистецької студії  « Зорі над Стиром» Наталя Бугай.
      Глядачі в актовому залі радо зустріли виступ Ніни Матвійчук та Валерія Лук`яненка,  які подарували  віночок пісень на слова волинських авторів  Наталії Бугай та Галини Терлецької.
    Після ліричного виступу  сімейної пари  Зінаїди та Михайла Генсьор публіка гукала « Гірко!»
   Довго аплодували мешканці та  персонал медичної установи  після виступу» Сміхограю» , за його смішні діалоги та дивакувату гру акторів  у виставі на сучасний лад « В гостях у Солохи». Бурю оплесків отримала жителька пансіонату  Надія Баран, яка грала у виставі роль « куми».
  На закінчення заходу, « сміхограйці» пригостили глядачів смачними варениками і  заспівали « Многії літа.  А для нас , в подяку за виступ, учасники художньої самодіяльності  медичного закладу  Тетяна  Білітюк та Сергій Гнатюк заспівали п існю « Друже, зелен-луже…».
   Актори « Сміхограю» отримали від мешканців  геріатричного пансіонату запрошення відвідати  ще не один раз з виставою.



 
 
 






 




Немає коментарів:

Дописати коментар