понеділок, 10 лютого 2020 р.


Відомий мандрівник – гість бібліотеки

     Користувачі  бібліотеки - філії №5 мали можливість зустрітися з відомим мандрівником, журналістом, письменником  Олександром Волощуком.
    З слів мандрівника -  його  родове коріння з Волині, тепер проживає в м. Чернігові,  відвідав 60 країн на різних континентах, загальна протяжність мандрівок 370 000 км.
      З рюкзаком за плечима, автостопом і пішки Олександр долав тисячокілометрові відстані, рухаючись із заходу на схід назустріч сонцю. Відвідав Туреччину, Монголію, Фінляндію, Іран, Ірак, Ліван, Грузію, Узбекистан, Йорданію, Сирію, Італію, країни Південної Америки  і багато-багато інших  країн.
       За результатами подорожей та експедицій,  світ побачило 9 книг, написаних Олександром, це – «Автостопом на край світу»(2008), «Південна Одісея»(2009), «Назустріч сонцю»(2010), «Кавказький щоденник»(2012), «Сорок чотири дні»(2012), «Восточный крест»(2015),  «Мои  500 выездов»(2017), «Пешком вокруг моря»(2019)  і інші.
       В книгах тісно переплетені історія і сьогодення,  географія і природа, український патріотизм і життєвий оптимізм автора,  романтика автостопу. Мандрівник у черговий раз переконує читача в тому, що світ надзвичайно цікавий і різноманітний, а люди будь-яких країн – щирі, добрі і гостинні.
        Велика вдячність  від користувачів  та працівників бібліотеки  керівнику Луцького клубу «Вільний мандрівник»  Олександру  Адиліну за цікаву зустріч  з досвідченим мандрівником , письменником Олександром Волощуком.










Немає коментарів:

Дописати коментар