вівторок, 18 лютого 2020 р.

«Мужність приречена на безсмертя»
 - назва вахти пам`яті, присвяченій вшанування  українців, які загинули в Києві на Майдані ,яка відбулася для користувачів- студентів Луцького центру ПТО в бібліотеці-філії №5 для дорослих.
       Їх назвали Небесною сотнею, яка загинула за честь, за волю, за право бути Українцем,  і за свою  Батьківщину. Своїм життям  вони  вибороли свободу для мільйонів  українців і дали шанс  будувати нову демократичну правову  державу. Герої не вмирають ! Вони тут, з нами на Землі -  розповідала бібліотекар книгозбірні Лариса Марчук.
  Тему Небесної Сотні продовжили волинські поетеси, члени літературно-мистецької студії «Зорі над Стиром» Лукія Василевська та Наталія Бугай, які змалювали лютневі події 2014року в своїх віршах. Біль за долю Вітчизни, кинутої у вир війни, й водночас безмежна віра в перемогу здорового глузду та християнських цінностей – основні мотиви книги «Обпалені надії»,якої вони є авторами.
  Учнівська молодь Луцького центру ПТО аплодували своїм однокурсникам Анастасії Степанюк та Марії Цап за душевно прочитані вірші Марії Пишук .
     Присутні ознайомилися з літературою, представленою на книжковій виставці «Небесна Сотня - це наша біль». Особливу увагу привернула до себе книга «Волинський небесний батальйон»













Немає коментарів:

Дописати коментар