четвер, 27 листопада 2014 р.

«Волинь моя! Нехай же і пісня озветься від краю до краю.»


Краєзнавчий день до 75 річчя утворення Волинської області відбувся в бібліотеці для студентів Луцького центру професійно-технічної освіти.
          Благословенна Волинь! Замріяна краса сотень озер, шепотіння вітру у кронах величних лісів,повільний плив рівнинних річок, щедрість неозорих полів і садів – усе це наша мала Батьківщина.
          Про багатовікову історію, у якій вдосталь як радісних так трагічних сторінок, про соціально-економічні перетворення, національні традиції на Волині за 75 славних літ розповів старший науковий співробітник Волинського краєзнавчого музею Сергій Лис.

          В світ друкованого слова, яке звеличує оспівану волинську землю, долю людську, історію і красу рідного краю повела юнаків і дівчат член Національної Спілки Письменників України, заслужений вчитель України Ніна Горик. Вона також розповіла про гордість і творчість  талановитих митців і письменників Волині.

         Про неповторність чарівної Волині заспівав користувач філії, учасник хору «Подвиг» Анатолій Лучко.

          Доповненням заходу стала фото-виставка робіт учнів ПТО на тему: «Усе це Волинь, моє благовісне Полісся».


          На закінчення краєзнавчого дня завідувач філією Людмила Столярова провела огляд нової краєзнавчої літератури по книжкових виставках «Волинь незабутня, країно славутня» та «Чолом тобі, Лучеську».

Немає коментарів:

Дописати коментар