вівторок, 11 листопада 2014 р.

«Смійтесь друзі, як Остап Вишня»

Вечір гумору «Смійтесь друзі, як Остап Вишня», відбувся в бібліотеці-філії №5 КЗ «Луцька міська ЦБС» для учнів 6-их класів ЗОШ І-ІІІ ст.. №22.
Остап Вишня – видатний український письменник, широко знаний у нашій країні та за рубежем, як високо талановитий майстер сатири і гумору. Про незабутнього сміхотворця, який до кінця свого життя залишався життєлюбом і оптимістом і у найскладніших умовах ніколи не втрачав віри в людину, в її душевну красу, творчу удачу – розповіла завідувачка бібліотекою Людмила Столярова. Хранителька книгозбірні запропонувала перегорнути сторінки його творів, побродити польовими й лісовими стежками, послухати розповіді друзів – бувалих мисливців і рибалок.

Юні користувачі мали можливість зустрітися з Остапом Вишнею (роль виконав Артем Кравчик), який пересвідчив присутніх, що сміх не ображає, а виліковує людину.

Цікаві і дотепні сценки по творах гумориста «Федько Зошит», «Геометрія», «Дідів прогноз» виконали учні 6 Б класу Аркадій Філіпчук, Ігор Грицюк, Катерина Камуля, Анастасія Мельчакова, Максим Латишев та Стас Піцик.






Присутні переглянули документальний фільм «Невідоме про відоме».

Діти ознайомилися з літературою про життєвий і творчий шлях українського гумориста і сатирика на викладці літератури «Остап Вишня – чародій сміху».




Не забуваймо заповіту невмирущого Остапа Вишні: «Сміймося на здоров`я, посміхаймося, будьмо приязними до людей». 

Немає коментарів:

Дописати коментар