середу, 5 листопада 2014 р.

“ На свято та будень”

 На свято та будень” - під такою назвою відбулася година корисних порад в бібліотеці для студентів Луцького центру ПТО.
Мета заходуформування в свідомості дівчат ідеал дівчини в дусі української етнопедагогіки, зміцнення почуття любові до своєї родини, сімейних традицій, популяризація здорового способу життя, прагнення жити за законами високої моралі.
Експертами заходу були: лікар, модельєр, стиліст-перукар, психолог, викладач української мови ( викладачі ПТО Фесенко І.М., Вернацька Т.П., Кудрик Г.А., Горщар О.П.), які для юнацтва надали цикл корисних порад: якою має бути сучасна леді, як правильно доглядати за волоссям, меню, поради лікаря, вишивка в сучасному житті людини, правила етикету.




Учні поринули в світ пісні про дівочу красу, переглянули дефіле моделей, демонстрацію зачісок, презентацію одягу з вишивкою. Щирими оплесками нагородили глядачі зав бібліотекою ПТО Катерину Поварчук за читання гуморески “Очистимо рідну мову”. Заслуговує уваги і виставка робіт майстра Наталії Градиської де представлено різноманітні види ляльки-мотанки, жіночих прикрас та міні сумочок.







Студенти дуже задоволені побаченим і почутим, взявши з собою корисні поради, поверталися з хорошим настроєм до навчання.

Немає коментарів:

Дописати коментар