вівторок, 2 жовтня 2018 р.



« Нам душу гріє добре слово»
       Під такою назвою відбулася година милосердя з нагоди Міжнародного Дня людей похилого віку, Дня ветерана та 10-річчя  програми підтримки жертв нацизму « Місце зустрічі: Діалог» німецького фонду « Пам`ять, відповідальність і майбутнє”( EVZ) Луцької  міської громадської ветеранської організації « Спілка в`язнів-жертв нацизму» разом з бібліотекою-філією№5 К З « Луцька міська ЦБС». 
        Щирі слова вітання спілчанам, побажання  їм міцного здоров`я , миру у сім`ях та країні, звучали від заступника голови обласної ради Пирожика Олександра Веніаміновича та голови обласної організації ветеранів України Булавіна Олександра Олександровича.
     Підвищення соціального статусу  учасників ветеранських громадських організацій , забезпечення дотримання захисту прав, свобод та законних інтересів  людей поважного віку – основна  тема , яку обговорювали на заході спілчани з партнерами, волонтерами та активістами проекту.
       Щирими оплесками підтримали голову правління  Валентину  Лазарук, яка привітала іменинників вересня з днем народження.
    Завідувачка бібліотеки-філії  Людмила Столярова  також привітала присутніх із святом і подякувала  за  співпрацю з         « Спілкою в`язнів-жертв нацизму».






Немає коментарів:

Дописати коментар