понеділок, 1 жовтня 2018 р.


            Місце зустрічі – БІБЛІОТЕКА
         Сьогодні  -  Всеукраїнський день бібліотек. По всій Україні бібліотеки проводять  « День відкритих дверей».
     Двері бібліотеки- філії №5 КЗ « Луцька міська ЦБС»  завжди відкриті  для тих, хто шанує книгу, любить читати і відвідує нашу бібліотеку.
      В день Віри, Надії, Любові та Софії ми вітаємо всіх,  хто названий цими іменами і бажаємо, щоб вірили в світле майбутнє своєї країни,  мали надію і впевненість жити краще, в здоров`ї, щасті, сімейному благополуччі,  в мирі, Любов  нехай завжди  поруч йде, а Софія дарує мудрість, молодість, гарний осінній настрій і творче натхнення.
      Протягом дня бібліотечні двері не закривалися. Для відвідувачів  книгозбірні представлена виставка матеріалів        « Бібліотека  вчора, сьогодні, завтра», виставка дитячих малюнків «Храм очима юних користувачів».
      А  для дорослих користувачів  відбувся  НеДіЛьНиЙ БаЛаГаНчИк  під назвою:  « Місце зустрічі – БІБЛІОТЕКА».
      Свої вірші  запропонувала послухати користувачка Галина Гуменюк з її книги « Поетичні сюжети», де оспівується  цінність життя, доля України,  про АТО, Майдан та сьогодення.
   Поетеса-любителька Галина Бондар прочитала свої поетичні твори про рідне місто, красу волинського краю, про нерозривну єдність світу  та людства, спогади дитинства.
      « Сповідь одинокого чоловіка»  Михайла Генсьора не залишила байдужою жодну присутню жінку.
     Як  солодкою джерельною водою,  пригостив дует подружжя Світлани та Микола Іщуки   розмаїттям пісень українських авторів ( Т. Цибульської, В. Симоненка, О.Задорожної, І. Сажинської, Р. Дудич).
       Щирі слова привітання працівникам бібліотеки  були від читачів філії, акторів драматичного гуртка « Сміхограй»
( В. Лебедь, А. Лучко, Г. Шурми,  А. Громик, Ф. Рузак).
    НеДіЛьНиЙ бАлАгАнЧиК в бібліотеці завершився частуванням запашним чаєм та власними смаколиками.










 


Немає коментарів:

Дописати коментар