неділю, 17 грудня 2017 р.

Тепле спілкування за гарячим чаєм.
  Чай – кращий друг здоров`я, він знижує втому, підсилює дух, пробуджує думку, в мороз зігріває, в спеку освіжить, запрошує  друзів до спілкування.
  За чашкою чудо- елексіру  зібралися користувачі  в бібліотеці-філії №5, щоб поспілкуватися та відзначити  Міжнародний день чаю.
   Історію чаювання,  про  види  чаїв, принципи чаювання,  чайні традиції   в різних країнах, розповіла користувачка філії Валентина  Славік.
    За круглий стіл до запашного чаю запросив волинський поет, гуморист, байкар, казкар  Павло Покотило,  який презентував  свою нову книгу віршів
« В гостях у тиші».  Поезія лилася від автора, як солодкий духмяний нектар, а слухачі   смакували  його витворами. На розсуд  слухачів прочитав свої вірші і Валерій Лук`яненко, де також перепліталися любов і зрада, ніжність та відданість.
   Поділилася рецептом  вітамінного торта  з моркви користувачка Зінаїда Крутакова, який був родзинкою бесіди.
   Не забарився  з вітанням  і святий Миколай ( Михайло Генсьор), який завітав на чай і  приніс з собою цілий мішок  побажань.
  За чашкою смачного чаю можна було згадати приказки про  цілющий напій, відповісти  на запитання чайної вікторини і розповісти про свій улюблений  напій.
      Солодкою цукринкою до гарячого смакування  стали музичні номера у виконанні дуету « Два кольори»  Ніни Матвіюк та Валерія Лук`яненка.
     Для відвідувачів книгозбірні організована викладка літератури  на тему:
 « Гарячі новинки для холодних днів».


















Немає коментарів:

Дописати коментар