суботу, 13 лютого 2016 р.

«Згадаймо молодість свою»


Має назву до свята Валентина літературно-музичний вечір, який відбувся в бібліотеці-філії № 5 КЗ Луцька міська ЦБС.
Любов – одне з найкращих почуттів людини. Найрозумніше чого досягла людина – це вміння любити, поклонитися красі людини, яку кохаєш. Від любові народжується все прекрасне на світі. Живе лише той, хто вміє кохати. Кажу, що кохання й талант приходять не до всіх, то що кохати – не тільки насолоджуватися, упиватися своїм щастям, кохати – це віддавати тепло, ласку, доброту найдорожчий людині.
Про кохання взаємне, не роздільне, гірке і солодке, вічне співалося і читалося учасниками драматичного гуртка «Сміхограй» та гурту «Дзвони Чорнобиля».
В коханні освідчувалися дяк Йосип Микифорович велєколєпній Солосі з твору М. Гоголя, у виконанні старшої медсестри Луцької районної  поліклініки Алли Розковінської та експерта Волинської торгово-промислової палати Олега Мельника, подружжя Юрія та Наталії Мельників, тріо «Сміхограй» Віти Мігна, Федора Рузака та Олени Громик.
Гімн коханню складали віками. Кохати і бути коханими – це щастя. Неможна себе уявити щасливим без кохання – про це співали учасники гурту «Дзвони Чорнобиля»: Степан Рибчинчук, Володимир Жук, Микола Моргун, Ніна Матвіюк, Валерій Лук`яненко,  Анатолій Лучко.
Для всіх, хто вірить у дивовижну силу кохання волинська поетеса Наталія Бугай представила низку своїх віршів про це благородне почуття, а гумористичні мініатюрки представила Галина Шурма.
Кохання сповнює людину щастям, робить її життя змістовним і світлим.
Справжнє кохання здолає всі перешкоди. Даруйте людям свою любов і вона повернеться вам сторицею звучало від учасника АТО, автора своїх віршів і пісень Юрія Щербика.
Увесь вечір радував на танцполі диск жокей фельдшер швидкої допомоги Володимир Мельник.

Звісно молодість – найкраща пора для кохання. Хоча, як сказано в народі, це почуття притаманне людям різного віку. Тож кохайте, будьте коханими, освідчуйтеся одне одному. І не лише 14 лютого, а цілий рік, усе сторіччя. Бо любов надихає нас, дає сили, робить красивими, молодими і щасливими.  












Немає коментарів:

Дописати коментар