вівторок, 5 грудня 2017 р.

" Українська хата звичаями багата" - під такою назвою відбулася "Лабораторія успіху" для працівників філій КЗ "Луцька міська ЦБС".
     Мета заходу - збагатити інформацію про популяризацію народознавчої літератури, про рідний край, його історіко-культурну спадщину, відтворення традицій та звичаїв українського народу.
     З презентацією "Бібліотека - оберіг народних традицій" про історію Теремнівської бібліотеки для дорослих до сьогодення, кращі масові заходи з дорослими користувачами, про співпрацю книгозбірні з громадкістю мікрорайону - розповіла завідувач філії Людмила Столярова.
     Інформ-коктель  "Цікаво про звичаї та обряди- дітям" подала бібліотекар дитячого абонементу Тетяна Миколайчук, яка розповіла про проведення дитячих свят - Андрія, Миколая, Катерини, Різдва, Великодня, Покрови.
    Презентацію книжкової виставки "З нардного напиймось джерела" про народні звичаї, промисли, традиції та культурну спадщину українського народу, розповіла бібліотекар І категорії Лілія Савонік.
    Продовжила розповідь про книжкові виставки, їх доповнення інсталяційним матеріалом у виступі "Інсталяція - один із методів популяризації народознавства" - бібліотекар І категорії Лариса Марчук.
    Про співпрацю нашої бібліотеки та Луцьким центром ПТО по популяризації народознавства серед юнацтва розповіла завідувач бібліотекою ЛЦ ПТО - Катерина Поварчук.
  "Бібліотека + ЗОШ №22-ліцей = СПІВПРАЦЯ", яка продовжується уже більше  20 років, про родинні свята, Андріївські вечорниці, інтелектуальні конкурси та ігри з всезнайками та чомусиками - розповіла вчитель української літератури Павлік Валентина Іванівна.
    Сподобався слухачам виступ фольклорного колективу9-Б класу ЛНВК ЗОШ №22-ліцей з міні-виставою "Дівоча доля" (у виконанні Саши Алексєєнко, Вікторії Барановської, Юлії Гресько).
   Щоб мати вдома сім`ї оберіг, присутні захопилися робити Ангела-охоронця, майстер-клас по виготовленню якого провела майстриня, дитяча поетеса Наталія Бугай.
    На закінчення "Лабораторії успіху" перед присутніми виступив аматорський гурток "Сміхограй" з міні-виставою "Кумасі та вареники" і вельми шановні кумоньки пригостили смачними варениками.































Немає коментарів:

Дописати коментар