середу, 10 грудня 2014 р.

«Немає подвигів забутих»

Вечір вшанування ліквідаторів наслідків на Чорнобильській АС відбувся в бібліотеці-філії №5 КЗ «Луцька міська ЦБС» для користувачів учнів ЗОШ №23.
          Чорнобиль… Чорний біль нашої землі. І скільки б не минуло років, все одно це слово полум’янітиме чорним вогнищем скорботи.
          Сьогодні ми запалюємо свічку пам’яті й вшановуємо їх хвилиною мовчання. Наша пам'ять і пам'ять наступних поколінь – знову і знову буде повертатися до трагічних квітневих днів 1986 року. Це страшне свідчення того, до якої біди можуть призвести людська недбалість, безвідповідальність, байдужість – про це розповіли голова Луцької районної добровільно-благодійної організації «Спілка Чорнобиль» Федір Володимирович Рузак та ліквідатор Чорнобильської АС Ігор Павлович Талько.
          Юні користувачі книгозбірні мали можливість поспілкуватися з ліквідаторами наслідків аварії на ЧАЕС, запитати про їх життєвий шлях сьогодні, згадали своїх товаришів, які не шкодуючи свого життя виконали свій священний обов’язок, хоча добре усвідомлювали небезпеку.

          Присутні ознайомились з викладкою літератури «Пропусти Чорнобиль крізь серця».



Немає коментарів:

Дописати коментар