вівторок, 25 липня 2017 р.

Знайомимося по-англійськи.
      Хоча рік англійської мови в Україні минув, бібліотекарі філії  №5 КЗ
« Луцька міська ЦБС» запросили поспілкуватися, познайомитися між собою молодших користувачів. Наша читачка бібліотеки, вчителька англійської мови, Олена Гаврищук підготувала для юних всезнайок запитання, вікторину англійською мовою. Цікаво в ігровій формі підготовлений діалог тваринок-ляльок Гавчика та Кряка , які допомогли дітям порозумітися   на іноземній мові. За правильні відповіді  кожний отримував  бонус-цукерку.
     Щоб згадати назви кольорів, було ряд завдань, які Олена Олександрівна провела за грою « Твістер». Родзинкою  заходу стала пісня « Про маму» у виконанні Оксанки Гаврищук, а слухачі мусили перекласти текст пісні з англійської на рідну українську мову.
      Сюрпризом для учасників став виступ юного музиканта, Назара Уткіна, який  кожного літа приїздить з столиці нашої країни міста Києва до бабусі на канікули і відвідує нашу бібліотеку. Назар цікавиться музикою, любить грати на гітарі і для слухачів виконав музичні твори з англійського, аргентинського репертуару та з кінофільму « Ромео і Джульєта».

        Від спілкування по-англійськи задоволені всі: і дорослі , і малі.




















Немає коментарів:

Дописати коментар