четвер, 5 квітня 2018 р.


«Дивовижні острови дитячих пригод і фантастики»

       Підсумком Всеукраїнського тижня дитячого читання в бібліотеці-філії №5 для дорослих відбувся книжковий грай лик для читай ликів молодшого віку, де всезнайки могли розважитися, позмагатися в читанні пригодницької  та фантастичної літератури.
       Девіз заходу: « Книга – добра чарівниця, відкриває таємниці». У пошуках скарбів на острови дитячої літератури чомусики  прямували по напрямках-стрілочках: « Для розумних і ще розумніших», « Для допитливих і винахідливих», « Для веселих і активних».   
       Відвідавши « Чарівний острів скарбів», дітвора переглянула книги Жуль Верна, Р. Стівенсона, Д. Дефо, О. Гавроша, Іана Вайброу, стали справжніми піратами, побували на піратському кораблі, але й відшукали скриню з скарбами. Мандрівка Країною Оз повна таємниць і небезпек, але дружба і доброта допомагають перемогти  лихих чаклунів .
        Якщо ти понад усе любиш пригоди, тобі сподобаються книги про чотирилапих друзів книг Йонаса Авіжюса, Всеволода Нестайка, Лімана Брауна, Джеремі Стронга, то була можливість і погладити песика Дружка
         У світ фантастики дітлахи потрапили , переглядаючи книги Галини Малик,  Міхаеля Енде, Каті Оковитої, Дж. Роллінга, познайомитися з Робокопом та Динозавром.
        Далі книга покликала до берегів острова « Підводний світ», де крім книг ,  присутні переглянули виставку виробів з морських мушлів Володимира  та Михайла Громиків. 
        З великим бажанням всезнайки давали відповідді на загадки та вікторину по книгах, представлених для перегляду.



































Немає коментарів:

Дописати коментар