вівторок, 20 грудня 2016 р.

                       Свято Миколая в бібліотеці  .

                  Хто не любить зиму саме за унікальну поезію її неповторних свят, за казкову стихію. Часом навіть здається , що кожної такої зимової ночі й кожного такого зимового дня до нас промовляє кожне Боже створіння – й тварини, й пташка, і деревце.             З давніх-давен день Святого Миколая називають веселим народним святом.
      А надто люблять Святого Миколая діти, які знають, бо щоранку 19 грудня вони знаходять під подушками чудові гостинці, - це дарунки від Святого Миколая, який не оминає жодної слухняної дитини в Україні.
         Ось і в бібліотеці-філії №5 КЗ «Луцької міської ЦБС» відбулося свято «Миколая свято нам несе добра багато», до участі  в ньому запрошені школярі 4-Г класу ЛНВК І-ІІІ ст.. №22-ліцею з класоводом Гузаревою Зоєю Феодосіївною. Діти багато цікавого дізналися про Святого Миколая від бібліотекаря І категорії Марчук Лариси Павлівни. В театралізованій міні-виставі « Ніч Святого Миколая» закружляли діти і звірята чекаючи на прихід Миколая Чудотворця. Діти зустрілися з Святим, одержали від нього подарунки і заспівали йому пісню «Ой,  хто-хто Миколая любить».
         Свято продовжила виставка робіт креативної арт-студії «Квіта», юні художники представили роботи на тему: « Дитячі дарунки Святому Миколаю».
         Для молодших користувачів розгорнута книжкова виставка: « Миколай на землю сходить і дива усюди творить», від якої дітвора не відходила, переглядаючи цікаві книжки. 







Немає коментарів:

Дописати коментар