середу, 16 березня 2016 р.

       « До нас в гості завітай – книгу з святом привітай!» - таку  назву мало свято книги , яке відбулося в бібліотеці-філії для учнів 2 –Г класу ЛНВК ЗОШ І-ІІІст. №22-ліцею.
     Про відзначення Тижня дитячої книги в Україні, про історію виникнення книги, друкування, дитячі видавництва, значення книги в житті людини, розповіла завідувач бібліотеки-філії Столярова Людмила Андріївна.
    Читайлики для свята підготували вірші,розповіді про улюблені книги, загадки та прислів`я, давали відповіді на вікторину . Самі активні були: Катерина Антонюк, Микола Ковальчук, Катерина Веремчук, Анастасія Гагаловська та інші учні.
     На свято книги зі своїми книгами та ляльками-мотанками завітала волинська поетеса Наталія Бугай, яка повела дітей в світ своїх віршів та пісень. Маленьки користувачі послухали пісню: «Матінка зоринка», а під пісню «Ляльки-мотанки» потанцювали.

      На згадку про свято учні 2-Г класу, разом з класоводом Аллою Іванівною Тимчук сфотографувалися з Наталією Бугай та придбали книги «Сім веселих кольорів» з автографом автора.











Немає коментарів:

Дописати коментар