вівторок, 22 січня 2013 р.

 День Соборності та Свободи України в бібліотеці.





    " З Україною у серці, в Україні живу" 
- під такою назвою відбувся день інформації . 22 січня 1919 року, в першу річницю проголошення Четвертого Універсалу про повну незалежність України, на СофіЇвському майдані Києва було проголошено Акт Злуки (об`єднання) наших земель, засвідчений Універсалом про об`єднання УНР і  ЗУНР в єдину Велику Україну. Здійснились віковічні мрії, якими жили і за які умирали кращі сини України.
     Український народ, визволений могутнім поривом своїх власних сил, має змогу об`єднаними зусиллями всіх своїх синів будувати нероздільну самостійну Державу Українську на благо і щастя всього її трудового люду.
    В книгозбірні в цей день користувачі мали змогу ознайомитися з викладкою літератури про суверенну і незалежну державу Україну, про єдність усього українського народу під єдиним українським прапором.
    Бібліотекарі Савонік Л. та Нікітюк Н. з юними користувачами провели бесіду " На шляху до Соборності України", а також до уваги  користувачів мереж Інтернет був підготований бібліографічно-інформаційний огляд літератури " На теренах славетної України", де представлено літературу, яка є в бібліотеці і розрахована на широке коло користувачів.
    Це особливе свято покликало нагадати нам, що в якому куточку країни ми не мешкали, якою б мовою не спілкувалися, яких релігійних або політичних переконань, не дотримувались, наші серця об`єднані любов`ю до України.

Немає коментарів:

Дописати коментар