вівторок, 19 лютого 2019 р.

«На зустріч з книгою»
        Спішили до бібліотеки-філії №5 учні 1-Гкласу ЛНВК ЗОШ  I-IIIступенів №22-ліцей (класовод Алла Іванівна  Тимчук)  на зустріч з дитячою книгою. Дітвору радо зустріли працівники філії, запросили на екскурсію по бібліотеці, ознайомили з «Правилами  поведінки в бібліотеці» та «Правилами користування книгою».
     Завітавши до дитячого відділу, чомусики відразу  попали в «Чудесну країну Казкарію», де на них уже чатувала Баба Яга з мітлою, яка заховалася на стелажі і пильнувала за дітьми. Щоб Ягусю задобрити,  потрібно  було дітям розгадати загадки і тоді вільно себе почувати в «королівстві книг». Діти виконали забаганки  «сторожової королівства» і знайомилися з жителями  відділу для дітей. Чого тут тільки не було: хатинка на курячій лапі, казкові тваринки виглядали із хатинки, цілі пізнавальні полиці для першокласників, окремо полиці для хлопчиків , окремо для дівчаток і багато-багато ще цікавого.
      А в читальному залі на них чекала « Мандрівка по дитячих журналах» та ігри  костюмовані, де дітвора грала акторів, персонажів казок.
Бібліотека знову поповнилася новими читай ликами 














Немає коментарів:

Дописати коментар