вівторок, 26 березня 2013 р.

Подорож до країни Казкарії



         Під час весняних канікул цікаво і змістовно проходять масові заходи для дітей в нашій книгозбірні. І сьогодні юні користувачі зустрілися з Казкою, де живуть добрі та кумедні велетні, веселі маленькі чоловічки, добрі чарівниці, звірі які розмовляють людською мовою.
У всьому світі не знайти жодного народу, в якого не було б казок і легенд, бо вони «… Живуть разом з народом, занепадають з ним або цвітуть вічною красою…» - так писав відомий український письменник Пантелеймон Куліш.
Подорожуючи до країни Казкарії любителі казок ознайомилися з українськими народними казками, казками народів світу, давали відповіді на запитання Королеви Книги, прийняли участь в казковій вікторині.

Сюрпризом для дітей була зустріч з волинською дитячою поетесою-казкаркою Ларисою Панасюк, яка написала для дітей книги: «Вечір засвічує зірку», «Ліниве ведмежатко», «Промінь сонечка бринить».

А сьогодні автор запросила до «Казки від Сороки-Білобоки», де головна героїня книги знає все про всіх. Для мешканців лісу нема ні радіо, ні телебачення, ні Інтернету, навіть газет – то ця невтомна птаха залюбки їх заміняє і розповідає актуальні лісові новини, незвичайні пригоди лісових мешканців.

Подарунком для автора була міні-вистава «Ліниве ведмежатко» яку підготували і продемонстрували учасники лялькового театру «Дзвіночок».

На згадку про мандрівку бажаючі одержали книгу казок з автографом Лариси Панасюк.
Хто з дитинства прилучається до читання казок і легенд – виростає мудрою, багатою і щедрою духовно, доброю, чесною людиною.

Немає коментарів:

Дописати коментар