вівторок, 18 травня 2021 р.

 « Казкарів Європи знай і казки ти їх читай» - назва казкової години, яка запросила до бібліотеки-філії №5  третьокласників ЛНВК ЗОШ I-IIIступ. №22-ліцею(класовод Людмила Зозуля).

    З давніх – давен прийшли  до нас казки. Мабуть, немає такої дитини, яка б не любила ці чарівні твори. Казка – це світ чарівний  та незвичний, де правда  і добро завжди перемагають зло. А зустріч саме з казками Г.Х.Андерсена, Шарля Перро, Братів Грімм та іншими  казкарями Європи не залишать байдужими жодного читайлика. Особливе місце серед письменників-казкарів займають автори української казки, а саме: Леся Українка, Іван Франко, Василь Сухомлинський, Наталя Забіла, Михайло Стельмах, Юрій Ярмиш та інші.

  Любителям казкового дивосвіту запропоновано різноманітні конкурси-вікторини, літературні ігри, математику в казках та зустріч з поштарем Пєчкіним, який приніс телеграми від казкових героїв, які не змогли прибути на зустріч.

     Виступ лялькового театру  «Дзвіночок» з виставою «Як Василько став спортсменом»  був нагороджений бурхливими  оплесками  юних глядачів.

 












Немає коментарів:

Дописати коментар