вівторок, 20 лютого 2018 р.


                                                                                                                  Майдан ридав. А сотня в небо йшла,
                                                                                                                           Один за одним, наче янголята…
« Небесній Сотні – жити у віках»
   Година мужності, присвячена вшануванню вірності і мужності  героїв Небесної сотні , загиблих на Майдані під час Єврореволюції, відбулася в бібліотеці-філії№5  КЗ « Луцька міська ЦБС» для учнівської молоді Луцького центру ПТО.
    День Героїв Небесної Сотні – це свято мужності українського народу , це день свободи і рівноправ`я, день боротьби за краще майбутнє!
  Майдан – 2014-го став символом утвердження віковічного  прагнення українського народу  до справжніх демократичних цінностей. І за право їх здобути, за нашу з вами свободу  і оновлення країни заплачено страшну ціну: своє життя віддали найкращі, більшість з них - молоді, сильні, ті, хто тільки  починав жити – про це розповіла слухачам завідувач  бібліотеки  навчального закладу Катерина Поварчук.
   Безсмертні душі вбитих і закатованих відійшли у небеса, але вони житимуть в народній пам`яті, бо «Герої не вмирають!» - звучало з вуст користувачок філії  Лілії Простопчук, Саламіти Дацько, Марії Круковської.
  Тож , будьмо гідними пам`яті наших Героїв!  Завдяки нашій згуртованості, незламності духу, над нашою Батьківщиною  запанує мирне небо, а в наші домівки прийде радість, злагода та  впевненість у завтрашньому дні – звучало в піснях Лауреата бардівських фестивалів, волонтера  Миколи Більшевича.
   Юнацтво , затамувавши подих, переглянули  представлені матеріали книжкової виставки « Вічна слава тим, хто загинув, Вічна слава тим, хто живий!».







Немає коментарів:

Дописати коментар