середу, 17 січня 2018 р.






Вечорниці по – волинські

    У святковий, різдвяний день, на передодні святого Водохрестя,   радо запросила до себе на вечорниці бібліотека-філія №5 КЗ «Луцька міська ЦБС» ветеранів « Спілки  в’язнів-жертв нацизму».
       «Будемо  славити  Ісуса Христа, він є наша втіха і радість буття» - звучало у виступі дитячого колективу «Різдвяні візерунки», учасників  міського фестивалю «З Різдвом Христовим»,  учнів  2-В класу ЗОШ I-III ступ. №15 ( класовод Олена Герасимюк). Дітвора заворожила своїм виступом  дорослих, різнобарв`ям костюмів та колоритністю різдвяних пісень.
       Цікаво, із сучасним гумором, неповторне враження  на гостей справив показ  нової інтерпретації  вистави на новий лад « В гості до Солохи» по творі «Ніч перед Різдвом»  Миколи Гоголя у виконанні аматорського драматичного гуртка
 «Сміхограй»,  що і стало родзинкою вечорниць.
          Сюрпризом для користувачів книгозбірні була арія  Одарки з опери « Запорожець за Дунаєм»  у виконанні учасниці               IVго X фактору Людмили Шурми.
        З кращими побажаннями в Новому році, звернулася до присутніх голова Луцької міської   громадської ветеранської організації «Спілка в’язнів-жертв нацизму» Валентина Лазарук.
Ігри, розваги, конкурс на виконання старої  колядки  додали емоційного піднесення , святкового настрою в гостей заходу.
          Вечорниці по – волинські вдалися, гості задоволені -  гарно відпочили і розважилися.




 



 
















Фото Валентины Лазарук.

Немає коментарів:

Дописати коментар