суботу, 1 червня 2013 р.

"Дітям - щасливе майбутнє"

        У світі немає нічого вищого, дорожчого, як рідна Вітчизна, бо вона дала нам крила для польоту, відкрила цей чарівний дивосвіт.
Україна - це наш рідний край, наша дорога і мила Вітчизна, земля, де ми народились, уперше побачили і пізнали світ, почули колискову пісню, рідну мову, відчули любов і ласку.
Ми живемо в Україні, волелюбній, мирній державі, і теж усім серцем любимо нашу милу, дорогу країну, хочеться, щоб вона стала процвітаючою, сильною, завжди була вільною і незалежною, бо ми всі громадяни нашої Відчизни, патріоти, люблячі сини і дочки України.
Ми покликані захищатии свій край від ворогів, трудитись так не втомно і завзято, щоб жилося всім добре, найкраще у світі, бо кожна людина має право на достойне і радісне життя.   А діти повинні настійливо оволодівати знаннями, щоб у майбутньому добре працювати, заможно і цікаво жити та приносити велику користь Україні.
Про це все висвітлюється в книжковій виставці літератури, яка розгорнута в бібліотеці " Ми діти твої, Україно!"

У святі " Хай щастю дитини не буде кінця" прийняли участь, як і дорослі, так і діти - користувачі нашої бібліотеки.
Розпочато свято малюнками на асфальті " Хай завжди буде сонце", кращий малюнок намалював Уткін Назарій , який приїхав на канікули до бабусі і дідуся з міста Києва і є користувачем нашої бібліотети кожного літа.



З святом всіх дітей привітав користувач-ветеран нашої бібліотеки Кушнірук О.М., який побажав хороших успіхів в навчанні, доброго здоров'я, змістовних цікавих канікул. Діти ознайомилися з " Основними засадами конвенції про права дитини".

Цікавим був перегляд тетралізованої вистави-казки " Про куму лисичку і кума журавля", яку розіграли учасники лялькового гуртка " Дзіночок" : Гаврилюк Вікторія, Ляшук Владислав, Романюк Вікторія.




До повненням свята були ігри на свіжому повітрі.

Свято вдалося!


Немає коментарів:

Дописати коментар