четвер, 11 січня 2018 р.

«  Колядою дзвенить українська хата» -
   назва  різдвяної години віншування , яка закликала   до бібліотеки – філії №5  КЗ  «Луцька міська ЦБС»  юних читай ликів для прославляти  народження Ісуса Христа, свята  Різдва.  
      Малі колядники вітали всіх присутніх колядками  « Добрий вечір, люди», « На синьому небі…», « Всі дерева  й трави сплять…», « По всьому світу», « Нова радість стала», « Небо і земля  нині торжествує ( Дарія Биць, Аня Трушко, Михайло Громик, Борис Веремчук, Настя Одемчук та інші.  Побажали всім щастя, міцного здоров`я, всіляких статків, миру, сімейного затишку, святкового настрою,щоб в здоров`ї  та добрі  святкувати  в  наступному році.
   Читайлики читали свої улюблені вірші про зимові свята, відповідали на запитання « Різдвяної вікторини» і розповідали про прочитані книги до зимовихсвят.
  Гостинцем для дітвори стало експрес – повідомлення   « Новинки для кожної дитинки», яке  зробила бібліотекар дитячого абонементу Тетяна Миколайчук.

    Родзинкою для всезнайків стали ігри та розваги, зимові загадки , а ще  й отримати  приз за коляду та  гарно проведений час в бібліотеці.






















Немає коментарів:

Дописати коментар