четвер, 21 березня 2013 р.

Свято книги "Книга запрошує на іменини"


Безмежна сила книжки, вона відкриває великий світ, веде у безкраї простори космосу, розкриває таємниці моря, лісу.
         Книга – це друг і порадник сьогодні. Вона зберігає у собі красу рідного слова, чарівність мови. Ми так довго спілкуємось з книгою, що навіть не задумуємося над тим, яке це диво.
І справді. Ти розгортаєш книжку, твої очі біжать рівною лінією рядків. Завдяки книгам, через призму теперішнього ми линемо у майбутнє та минуле. Книга дарує нам незабутні зустрічі з літературними героями, образи яких стали вічними.
Саме на книжкові іменини запросили учнів ЛНВК № 22 – ліцею, які розпочали Тиждень дитячої книги в бібліотеці-філії № 5 Комунального закладу «Луцька міська централізована бібліотечна система».
На святі книги юні користувачі мали змогу зустрітися з дитячою поетесою Наталією Бугай, почитати її розмаїту поезію, поринути в світ загадок, дитячих пісень. Поетеса читала свої нові вірші про книги та бібліотеку і про все на світі та грала з дітьми в цікаву гру «Все навпаки». Сюрпризом для автора було читання її віршів з книги «Сім веселих кольорів» і виставка малюнків дітей до її віршів.



Завітали до храму мудрості і літературні персонажі: Баба Яга, Королева Книга, які зустрілися з дітьми Лесиком і Марійкою в театралізованій міні-виставі «Ми йдемо до бібліотеки», ролі яких виконали: Костюк Юля, Гайдучик Аліна, Бондарчук Денис, Гнатюк Анна.


В бібліотеці для юних користувачів розгорнуто книжкову виставку: «Цікаве місто Книгоград», запрошує переглянути фото-світлини виставка «Дружба з книгою – це свято», а на трибуні відгуків «Моя улюблена книга» кожна дитина має можливість написати свою улюблену книгу.

Працівники бібліотеки будуть дуже раді кожному новому користувачеві який відвідає нашу бібліотеку.


Немає коментарів:

Дописати коментар