четвер, 13 лютого 2020 р.


Всьому початком є  - ЛЮБОВ.

      В бібліотеці-філії №5 відбулося свято до Дня закоханих.
        Вже багато років лютий місяць вважається місяцем закоханих, тому 14 лютого в цей день закохані, подружжя, хлопці та дівчата освідчуються в коханні, дарують один одному валентинки, квіти,  солодощі, купідончики, символічні сувеніри, співають серенади.
    На передодні такого романтичного свята, працівники філії запросили на зустріч з користувачами  поетів літературно-мистецьких  студіїй  «Зорі над Стиром» , «Без меж» Павла Покотила, Миколу Шостака, Наталію Бугай, Михайла Генсьора, Любові Мілевич, Галину Бондар.
    Ліричні вірші перепліталися з вервечкою пісень у виконанні дуету «Два кольори»(Ніни Матвійчук , Валерія Лук`яненка) та музичними замальовками , виконаних на саксофоні  Аліною Коваленко.
   Щирими оплесками глядачі нагородили учасників драматичного гуртка «Сміхограй» (Ларису Радчук, Анну Галівода, Ірину Гаджиєву, Володимира Колесникова).
    Любов буває ще і творча, це коли свій вільний час проводиш за улюбленим заняттям. Зроблені з любов`ю були представлені роботи з трави Юлії Співак та ляльки-мотанки Наталії Бугай


















Немає коментарів:

Дописати коментар