четвер, 25 липня 2019 р.


Бібліодесант в літній читальний зал

    Під час літніх канікул  в бібліотеці-філії №5  КЗ « Луцька міська ЦБС» завжди весело та цікаво. Цілими днями дітвора в бібліотеці читає книги, грає в різноманітні ігри, бере участь в масових дитячих заходах.
    Сьогодні в нас бібліодесант в літній  читальний зал під зелені вітрила.  В «Літнє меню для книгоїдів» входить  перегляд книг про літо, ігри та розваги , «Азбука безпеки від бібліотеки», змагання на кмітливість.
    Родзинкою для читайликів  стала зустріч з працівниками Державної служби надзвичайних ситуацій  України у Волинській області   заступником начальника пожежно-рятувального загону  Русланом  Безекою та провідним інспектором   Луцького міськрайонного відділу  Управління  ДСНС  Катериною Побережною. Під час зустрічі  вони розповіли про правила поводження на водоймах  і такій  важливій темі  серед дорослих та дітей, як протипожежна безпека.  Наголосили  батькам, що легковажне поводження малечі з вогнем, водою, газом, незнання елементарних правил безпечної поведінки є першопричинами сумних та трагічних наслідків.
     На згадку про зустріч гості заходу подарували присутнім «Пам`ятки номерів виклику екстрених служб» та «Правила пожежної безпеки для громадян, які опинилися у складних життєвих обставинах».
  



















  

Немає коментарів:

Дописати коментар