вівторок, 6 березня 2018 р.

Весна, як ЖІНКА!
                                                                      ЖІНКА як весна!
«100 фантазій для жінок».

    Кожна жінка хоче свята, і не тільки весною, а цілий вік.  І бібліотека-філія №5  КЗ « Луцька міська ЦБС» запросила своїх шановних жінок – користувачок до бібліо-кафе на святкування весняного свята жінок.
   Ведуча Тетяна Вешета розповіла про роль жінки в суспільстві,  сім`ї, як матері-берегині, ніжної,  люблячої половинки сильної статі, коханої.
  Саме для  берегинь , коханих  були прочитані  ліричні вірші авторів Тетяни Бродасюк та волинської поетеси Лауреата Премії  імені  Лесі Українки, Агатангела Кримського, члена Національної Спілки письменників України Євгенії Назарук.
   Присутнім подарували свої музичні виступи дует « Два кольори» у складі Ніни Матвійчук та Валерія Лук`яненка. Під акомпонемент  гітари  Микола  Іщук  виконав пісні на слова В. Симоненка  та Т. Цибульської.
      Щирими оплесками нагородили глядачі виступ драматичного аматорського гуртка « Сміхограй»  з виставою « В гості до Солохи» та « Любив, люблю і буду любити».
   Під назвою « Жіночі руки невтомні» представлено  шикарну виставку вишиття  майстрині Зінаїди Царук та неповторну  виставку робіт з природнього матеріалу Оксани Самчук .
   Бібліо-кафе запросило своїх гостей пригоститися запашним чаєм та смаколиками.













Немає коментарів:

Дописати коментар