четвер, 11 серпня 2016 р.

«Моє цікаве хобі»

«Моє цікаве хобі» - під такою назвою  відбулася година творчого дозвілля  для  молодших користувачів бібліотеки-філії №5 КЗ «Луцька міська централізована  бібліотечна система».
Діти як дорослі, також мають  свої захоплення: хто  дуже любить читати, хто малювати, хто збирає значки або наклейки, а хто любить вишивати  бісером, хто над-усе полюбляє рибалити або займатися різьбою по дереву. Дівчатка  розповіли  про рукоділля, як вони роблять ляльки-мотанки, що це їм приносить користь  від створеного і радує їх близьких.
Поділитися своїм хобі прийшов на зустріч з дітворою,користувач книгозбірні Лучко Анатолій Петрович, який дуже давно захоплюється лозоплетінням. Майстер своєї справи розповів про різновиди верби,як правильно  підготувати матеріал для роботи. …І почали працювати над кошиком. Юні майстри захопилися допомагати  плести ,вони дуже хотіли відчути своїми руками  як гнеться  і  переплітається лоза. Чарівна лоза в дитячих руках  була слухняною і гарненько вписувалася в плетений рядочок.

Юні читай лики були задоволені майстер-класом по лозоплетінню і продовжили ще робити «кам`яну квіточку» з морських ракушок.














Немає коментарів:

Дописати коментар